Skip to main content

Full text: Vorarlberger Wirtschafts- und Sozialstatistik, 34. Jahrgang, 1978 (34)

- 556 - 
Die Erzeugung von Emmentaler, Bergkäse 
und Gervais hat gegenüber 1976 zugenommen, 
bei Tilsiter war die Produktion rückläufig. 
Erzeugte Käsesorten im Jahre 1977 
Sorten 
in kg 
Anteile in % 
Emmentaler 
3,215.996 
62.4 
Bergkäse 
830.895 
16.1 
Mischling 
23.216 
0.5 
Magerkäse 
42.322 
0.8 
Tilsiter 
310.681 
6.0 
Österr.Stangenkäse 19.448 
0.4 
Sauerkäse 
25.966 
0.5 
Camembert 
50.630 
1.0 
Romadur 
5.969 0.1 
Gervais 
627.035 
------------12.2 
insgesamt 
5,152.158 100.0
	        
Waiting...

Note to user

Dear user,

In response to current developments in the web technology used by the Goobi viewer, the software no longer supports your browser.

Please use one of the following browsers to display this page correctly.

Thank you.